Prijzen


Een week zeilen met schipper op de Anna ( max. 6 personen) kost 3250 euro en 10 dagen 4350 euro alles inclusief.  We verblijven en slapen op de boot.

Dit is de normale huurprijs voor een goed 42 voet jacht in Griekenland. De aanwezigheid van de schipper is gratis.

Na het zeilen is het leuk om daarna ook nog een week op het eiland Lefkas blijven. Dat kan in het appartement van onze villa met zwembad en kost veertienhonderd euro voor een week.

Aanvragen via e-mail; wirtzwaalre@gmail.com  of mob. 0619626966

Deze prijzen gelden voor   juli en augustus.  In mei , juni, september en oktober geven we hierop wat korting.

In 2020 is het mogelijk om mee te zeilen vanaf eind mei tot begin oktober. Er kunnen 2-6 personen meevaren en aan boord slapen. Buiten eten en drinken zijn er  geen verdere kosten zoals bij andere zeilbedrijven voor diesel, borg, schoonmaken, linnengoed, transport, buitenboordmotor, stuurautomaat enz. We slapen, ontbijten en lunchen aan boord.

De schipper is vrijgesteld van de boordkas wat eten en drinken betreft en bij het eten in de taverna's.

De vliegreis is niet inbegrepen maar we willen u graag helpen de vlucht te regelen. 

TRANSAVIA vliegt op zaterdag, zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag  vanuit Amsterdam op Preveza/Lefkas.

De vliegprijzen van Transavia op zaterdag naar Lefkas/Preveza zijn helaas vrij fors in juli en augustus.  Door de week zijn de prijzen wel beter.

Condor vliegt vanaf Dusseldorf naar Preveza om 06.00 uur op zaterdag en dinsdag.

RYANAIR is goedkoper  op dinsdag en zaterdag van  Düsseldorf naar Corfu. ('s middags).

Ryanair  ook op maandag en vrijdag vanuit Keulen naar Corfu. (zeer vroeg)

TUI   vliegt ook van Amsterdam op Preveza  op dinsdag, vrijdag, zaterdag.

Vliegen op Corfu is meestal goedkoper vliegen dan op Lefkas maar dan is het wel nog  vier uur naar Lefkas reizen. (2 uur met de ferry naar Igoumenitsa en dan 2 uur rijden met een huur auto). Het is wel een mooie reis door Griekenland en ook leuk te combineren met  een verblijf van 1 a 2 dagen in Corfu.

Als jullie een reisdatum hebben vastgesteld zal Ik de beste optie uitzoeken.

U kunt ook nog met de auto in 15 uur naar Ancona in Italië rijden en dan de ferry naar Igoumenitsa in Griekenland nemen (Anek of Minoan en 16 uur varen). Daarna is het nog 2 uur rijden. Dit is iets goedkoper dan vliegen als je met een groep of gezin komt maar het is 2 dagen reizen en alleen geschikt als je de reis combineert met vakantie in Italië of Oostenrijk en dan heb je wel je eigen auto op Lefkas.

Zoals al vermeld is het heerlijk om na het zeilen nog een week een  appartement  in Lefkas te boeken. Wij beschikken over een prachtig landhuis van 240 m2  met zwembad en grote terrassen (zie pagina). De villa ligt in het zuid-oosten van Lefkas, op 7000 meter grond (olijfgaard). Dit is in het mooiste gedeelte van Lefkas. 

Vanuit het huis heeft u een schitterend uitzicht over zee. Naar het strand is het 20 minuten rijden of lopen. De boven verdieping van de villa is een groot appartement met terras. Het appartement heeft 3 tweepersoons slaapkamers, een badkamer met douche, separaat toilet, een keuken/zitkamer en een fantastisch groot terras van 80 m2 met een buitentrap naar het "zoutwaterzwembad" (zie foto's). De begane grond is normaal gesproken ons domein.

Comments